Algemene informatie

De tennisvereniging is opgericht op 2 maart 1977.

Op 1 december 2020 telt de vereniging 147 seniorleden en 18 jeugdleden.

We hebben twee gravelbanen en twee kunstgrasbanen. Deze vier banen worden gescheiden door een terras met stoelen en tafels en ons clubhuis. Dit houten clubhuis werd gebouwd in 1996.
Binnen is het ingericht met een bar, barkrukken, twee lange tafels met stoelen, twee zitbanken, twee kleedkamers met douches en toiletten, een keuken en een magazijn.

Het clubhuis is tijdens het winterseizoen niet geopend. Indien u gebruik wenst te maken van de faciliteiten, kunt u contact opnemen met één van de bestuursleden.
Wilt u gebruik maken van het toilet en het clubhuis is niet geopend, dan kan gebruik gemaakt worden van het buitentoilet. Daar hangt ook een AED, zodat deze voor alle leden toegankelijk is.
Dit zit naast de leveranciersingang van het clubhuis.

Bij contact vindt u het algemene telefoonnummer van de vereniging.

Voorafgaand aan het nieuwe tennisseizoen wordt er een algemene ledenvergadering gehouden. Ieder ingeschreven lid ontvangt hiervoor een uitnodiging per mail, uw aanwezigheid wordt door het bestuur zeer op prijs gesteld.
Statuten van de vereniging alsmede notulen van eerder gehouden ledenvergaderingen en/of financieel overzicht kunt u desgewenst opvragen bij de secretaris of de penningmeester.